No_Logo_Available_305x305.png

Ordina

Website:

Interest in specific master(s):

Cell & gene biotechnology, Chemistry

About the company

Wie zijn we?

Ordina helpt bedrijven in de farmaceutische en biotechnologische sector met het optimaliseren van productieprocessen, automatisering van systemen, software implementatie en computer system validation. Q, het Quality en Compliance-team van Ordina, is de kwaliteitspartner van farma- en biotechnologiebedrijven. We zijn een team van 115 experten met verschillende achtergronden zoals industrieel ingenieurs, bio-ingenieurs, biomedici en farmaceutische experts.


Wij helpen onze klanten om hun materiaal, processen en software te valideren en te kwalificeren. Bij ons kom je terecht op projecten waarbij je binnen deze sterk gereglementeerde markt gaat helpen bij het optimaliseren van hun productieprocessen, het automatiseren van systemen, de implementatie van software of het valideren van laboratoriumsystemen. Ons team kent het klappen van de zweep.


We werken bij voorkeur in teams die we afhankelijk van de wensen van onze klanten en op basis van de aard en complexiteit van de opdracht samenstellen. Deze High performance teams (HPT) bestaan dan ook uit professionals met verschillende expertises. Ze delen een uniforme manier van werken en gebruiken systemen en tools die Ordina-breed worden ingezet. Dit haalt niet alleen het beste naar boven bij onze mensen, maar geeft ook betere uitkomsten voor onze klanten.


Betrokken en gedreven medewerkers

Onze mensen maken dagelijks het verschil. Om Ahead of change te zijn, is de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Opleiding en ontwikkeling spelen daarom een grote rol. Dat gebeurt via training on the job en coaching vanuit managers. Daarnaast biedt Ordina uiteenlopende opleidingsprogramma’s in Nederland, België en Luxemburg vanuit de Ordina Academy. Het is belangrijk dat onze mensen continu vooroplopen in hun vak en in teams meerwaarde bieden voor onze klanten. Daarom hebben we loopbaanpaden voor talent die leiden tot inhoudelijke professionals die in de markt erkend worden voor hun expertise. We leggen de lat hoog, voor onszelf en elkaar. Met aantrekkelijke klantopdrachten die het verschil maken. We investeren voortdurend in een ‘great place to work’ vanuit fun, kennisdeling en samenwerken in teams. Daarmee zijn we duurzaam onderscheidend bij onze klanten, maar ook op de arbeidsmarkt. Op deze manier bieden we niet alleen een breder carrièreperspectief, maar vergroten we ook de betrokkenheid van onze medewerkers. Door het werken in teams kunnen ze van elkaar leren.


Diversiteit en inclusiviteit

Mensen zijn verschillend. Dat heeft waarde en het geeft energie. Daarom vinden we diversiteit en inclusiviteit belangrijk in alles wat we doen, van werving tot ontwikkeling en de rol die we spelen in de samenleving.

En vooral ook onze manier van werken, in High performance teams bij onze klanten, bevestigt de waarde van diversiteit. Elk team heeft een diverse mix van mensen met verschillende achtergronden, ervaringen, persoonlijkheden, expertises en alle andere vormen van diversiteit. En dat maakt onze HPT’s zo krachtig en effectief.


De verschillende formele en informele communities van Ordina zijn belangrijk bij het onderling verbinden en verrijken van onze medewerkers. Deze communities worden opgezet door onze medewerkers en Ordina faciliteert hun samenkomsten en meet-ups. In deze communities verbinden mensen zich, zowel online als in meet-ups, rond een onderwerp, een gedeelde passie of sport.

Job opportunities

  • Ordina’s Young Professional Program / traineeship:

Op zoek naar je eerste job?

Tijdens het Ordina young professional program volg je gedurende acht weken een intensief en uniek opleidingsprogramma. Elke week wordt besteed aan een ander thema binnen je domein. Zo leer je de vaardigheden van je academische opleiding te vertalen naar de praktijk. Waar van toepassing besteden we aandacht aan de technische ontwikkeling, met de nodige certificatietrajecten, maar ook aan de ontwikkeling van soft-skills zoals communiceren, adviseren en samenwerken. De opleidingen worden gebracht door onze eigen senior consultants en een technische mentor ondersteunt je bij de verdere uitbouw van je carrière. Wanneer je het programma hebt afgerond ga je bij ons aan de slag als consultant binnen jouw kennisdomein.

Ons young professional program gaat zowel in maart als de zomer door, maar je kan vandaag voor beide al solliciteren. Bekijk hieronder ons aanbod van de verschillende trajecten die je kan volgen en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op kantoor?

https://www.ordina.be/jobs/young-professional-program/


Vacatures:

Contact

Jobfair