No_Logo_Available_305x305.png

Oleon NV

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture & horticulture, 

Chemistry, 

Environmental sciences, 

Forestry & natural resources, 

Land, water & climate, 

Nutrition & food technology

About the company

Bij Oleon (wereldwijd vertegenwoordigd, in België vestigingen in Ertvelde en Oelegem) geloven we in natuurlijke & hernieuwbare grondstoffen. 


Onze specialiteit is het bewerken van die hernieuwbare grondstoffen tot een breed gamma aan industriële ingrediënten met een hoge performantie. 

Deze producten kennen talrijke toepassingen: van speciale voedingsadditieven, over cosmetica en wasproducten, tot groene sproeistoffen en biologisch afbreekbare smeermiddelen. 


Onze kwalitatieve producten en hun vele toepassingen zijn het resultaat van voortdurende innovatie en productontwikkeling. 


Bij Oleon staan veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid centraal, in alles wat we doen.

Job opportunities

Jobs
Bij Oleon zijn er verschillende interessante posities voor bio-ingenieurs. Voor wie zichzelf meer in een industriële omgeving ziet hebben we de functie van proces-ingenieur. Als Product Manager werven we graag bio-ingenieurs met technisch-commerciële interesse aan. Ook in onze R&D-afdeling zijn er interessante posities. Oleon biedt mooie doorgroeikansen! Enkele posities die bekleed worden door bio-ingenieurs bij Oleon zijn: Plant Manager, industrieel directeur, R&D Project Leader, Business Unit Managing Director, Procesingenieur, Process Manager, Sales Manager, …

Stages
Wij stellen geregeld stageplaatsen open op aanvraag voor studenten in verschillende departementen: R&D, process engineering, HSE,… 

Navragen kan op personeelsdienst@oleon.com

Contact

Website: https://www.oleon.com/career
E-mail: recruitment@oleon.com
Tel: 09 341 10 69