No_Logo_Available_305x305.png

Meat&More

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture and horticulture, Nutrition and food technology

About the company

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Daar dromen we bij Meat&More van. 

Wat in 1990 kleinschalig startte, is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 200 winkelpunten en meer dan 1.500 medewerkers. 

Het hart van de groep klopt op de site in Aalter. Daar zijn productie, logistiek en ondersteunde activiteiten gecentraliseerd. 

Van daaruit wordt er geleverd aan alle Buurtslagers-slagerijen en Bon’Ap-maaltijdwinkels.

Job opportunities

We zijn er 100% van overtuigd dat een goeie job gelukkig maakt. Daarom vind je bij ons gevarieerde jobs met veel sociaal contact en verantwoordelijkheid.


Neen, geen toptransfer puur voor het geld, maar eentje waarbij je kiest voor werkgeluk. Dankzij persoonlijke coaching en opleidingen, maken we samen werk van jouw talenten. We zijn er namelijk 100% van overtuigd dat een goeie job gelukkig maakt. 


Bij Meat&More hebben we meer dan 120 functies, daar zit ongetwijfeld eentje tussen waarin jij jezelf helemaal kan ontplooien. We zijn op zoek naar enthousiaste young potentials die zichzelf willen ontwikkelen en willen bijleren als vaste medewerker, stagiair of en/of jobstudent. 


Procesingenieur, projectleider, business analist, maar ook productieplanner, diagnosetechnieker en districtmanager. Al die medewerkers hebben één ding gemeen: zij kregen als young potential allemaal een job op maat.

Contact

Jobfair