No_Logo_Available_305x305.png

ILVO

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture and horticulture, Bio informatics, Cell and gene biotechnology, Chemistry and bioprocess technology, Environmental sciences, Forestry and natural resources, Land, water and climate management, Nutrition and food technology, International students

About the company

De missie van ILVO is duidelijk en bijzonder actueel: kennis opbouwen om op een maatschappelijk verantwoorde manier voldoende, gezond en gevarieerd voedsel te kunnen produceren voor de 10 miljard monden die de wereld in 2050 moet voeden, binnen de planetaire grenzen.


Om die missie te volbrengen verricht ILVO multidisciplinair, baanbrekend en onafhankelijk onderzoek. Op die manier bouwt ILVO fundamentele en toegepaste kennis op die nodig is voor de verbetering van producten en productiemethoden, voor de bewaking van de kwaliteit en de veiligheid van de eindproducten en voor de verbetering van beleidsinstrumenten als basis van sectorontwikkeling en plattelandsbeleid.


De organisatie hanteert hierbij een strategie waarin systeemdenken, integratie van stielkennis met nieuwe technologie, co-creatie en vijf organisatorische waarden centraal staan. De Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDG’s) vormen het kompas waarmee ILVO zijn eigen werking en het onderzoek richting geeft.


Op onze site vind je alvast meer informatie over wat er leeft binnen onze organisatie.


Je kan ons ook volgen op Facebook en LinkedIn.

Job opportunities

Werken bij ILVO


ILVO heeft een open gesprekscultuur waarin wederzijds vertrouwen en zinvol werk centraal staat. Samen met je ILVO-collega’s werk je aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen met aandacht voor duurzaamheid.


Niettegenstaande ILVO een internationale werkomgeving is zijn we toch sterk lokaal verankerd. Wil je werken in een groene omgeving te Melle/Merelbeke of liever in een bruisende havenbuurt te Oostende? Kijk dan snel naar onze vacatures. Misschien vind jij de job van je dromen.

Contact

Jobfair