No_Logo_Available_305x305.png

Globachem

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture & horticulture,

Chemistry


About the company

Globachem is een internationaal actief, agrochemisch familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, registreren en vermarkten van hoogkwalitatieve gewasbeschermingsmiddelen voor de land- en tuinbouw.

Missie en visie

Globachem helpt land- en tuinbouwers hun productie te optimaliseren. Dat doen wij door het ontwikkelen, registreren en internationaal vermarkten van een uitgebreid gamma aan generische en innovatieve gewasbeschermingsmiddelen. Hierdoor draagt Globachem, als flexibel en dynamisch familiebedrijf, bij tot de productie van voldoende veilig voedsel voor de groeiende wereldbevolking.

Onze waarden
Bij Globachem zijn we ‘Framily’: niet alleen collega’s dus, maar ook vrienden en familie. Daarom hebben we samen met onze medewerkers enkele kernwaarden voor de Globachem-framily opgesteld. Tijdens workshops gingen we ermee aan de slag. Het resultaat? Dat ervaar je elke dag in ons team.

R&D
Globachem investeert sterk in de ontwikkeling van eigen, innovatieve producten. Het R&D team gaat hierbij op zoek naar de gewasbeschermingsmiddelen van de toekomst. Globachem Discovery, de afdeling in het Verenigd Koninkrijk, ontwikkelt op een behendige en efficiënte manier nieuwe moleculen en chemie. In België beschikken we over gespecialiseerde onderzoekers en infrastructuur om deze en andere moleculen snel te screenen en verder te ontwikkelen tot hoogwaardige producten.

Regulatory
Gewasbeschermingsmiddelen behoren tot de meest gereglementeerde producten ter wereld. Vooraleer we een gewasbeschermingsmiddel op de markt mogen brengen, moet het product eerst op nationaal niveau toegelaten worden middels een officiële erkenning. Het bekomen van zo’n erkenning is dus essentieel voor het succes van ons bedrijf.

Supply chain

De supply chain van Globachem is erop gericht onze klanten te allen tijde flexibel en betrouwbaar te kunnen beleveren om snel te kunnen inspelen op hun wisselende noden. Hiertoe maakt Globachem gebruik van een wereldwijd netwerk van grondstoffenleveranciers, formuleringsbedrijven en logistieke dienstverleners, waarbij wij de controle houden over alle stappen: inkoop en invoer van de grondstoffen, ontwikkeling van de formulering, productie, kwaliteitscontrole en etikettering.

Contact

Jobfair