No_Logo_Available_305x305.png

Devagro

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture & horticulture, 

Chemistry, 

Environmental sciences, 

Land, water & climate

About the company

VAN WEST-VLAAMSE BODEM

In 1989 stampten Ignace Degezelle en  Marleen Vanden Buverie, samen met  haar vader Cyriel, Devagro uit de grond. Het bedrijf in Desselgem groeide uit  tot een veelzijdige speler in riolerings-,  infrastructuur-, afbraak-, grond- en  saneringswerken. Er werden daarbij  complementaire zusterbedrijven  opgericht: BSV, Degetec en Devamix.


GRONDIG WERK LEVEREN, ZIT IN DE GENEN

Vandaag staat de volgende generatie aan het roer. En ook zij hebben het aannemen in de genen. In een constructieve samenwerking met verschillende partners neemt Devagro telkens een stuk van zowel openbare als industriële projecten aan.


KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Devagro is niet zomaar een familie-bedrijf. We zijn één grote familie.

Elke medewerker telt en ook aan de volgende generaties wordt gedacht. Dat futureproof ondernemen, leidde tot de samensmelting van al onze bedrijven. We zijn nu één sterke groep en dragen allemaal de naam Devagro uit. Specialist in duurzame aannemingen, kwaliteitsvolle

betonoplossingen, innovatieve recyclage en bodemsaneringen.

Job opportunities

WORD JIJ EEN  DEVA HERO?

Devagro, dat zijn130 doorzetters die heldendaden verrichten.


DEVAGRO

Elke dag verzett en we duizenden kilo’s werk en bewegen we hemel en héél veel aarde voor onze klanten. We zorgen niet alleen goed voor de planeet en voor ons chique materiaal, maar ook voor elkaar. Hier mixen we hard werken, correct en op tijd opleveren, met tijd om te ontspannen. Zo bouwen we sterke teams en betonneren we vriendschappen. We weten van aanpakken, maar ook van maandelijks pintjes pakken. Van de handen uit de mouwen steken en af en toe een frietje. Vet, hé! En wil je dat er weer aftrainen, dan kan je een uurtje sporten met een personal trainer. Zo krijg je naast goede werkcondities, ook een goede conditie. 


IEDEREEN KENT IEDEREEN

En iedereen kent Yves. Onze baas, die zijn mensen naar een hoger niveau tilt. Ook zonder kraan. Dankzij goede opleidingen, de juiste begeleiding en de laatste nieuwe tools. Met twee voeten op de grond -vaak in de grond- zorgen we samen voor een veilige werkplek. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt. We zijn één grote familie, waar we over alles praten. Niet enkel op Whatsapp. Want samen staan we sterker. Als groep kunnen we alles aan en krijgen we héél veel gedaan. Waar een wil is, is een weg. En waar er geen weg is, leggen we er één.


VACATURES

Contact

Jobfair