No_Logo_Available_305x305.png

Colruyt Group

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture and horticulture, Bio informatics, Environmental sciences, Forestry and natural resources, Land, water and climate management, Nutrition and food technology

About the company

30.000 medewerkers, tientallen merken en bedrijven, en 1 duurzame blik op de toekomst, dat is een job bij Colruyt Group. Logisch dat we als groep van bedrijven altijd op zoek zijn naar nieuw talent!


Bij Colruyt Group vind je elke denkbare functie - en meer. We beschikken dus over een schat aan kennis en ervaring.Maar waarom zou je kiezen voor een job binnen Colruyt Group, en niet in een ander bedrijf? Omdat we hier anders werken. Wat dat precies inhoudt? We vatten het samen in 3 hashtags:


#samendoen: Colruyt Group gelooft dat zelfs de kleinste ideeën kunnen leiden tot de grootste resultaten, en zet daarom in op echt teamwerk. Je kan steeds bij iedereen terecht met al je vragen, van directe collega’s tot je manager.


#samengroeien: Blijven bijleren. In je job, maar ook als mens. Zodra je start word je wegwijs gemaakt in ons bedrijf, en na verloop van tijd krijg je de kans om je te specialiseren in je job of persoonsgebonden cursussen te volgen. Want als jij groeit, groeit het bedrijf.


#samendromen: Met z’n allen richten we ons op de toekomst, en blijven we niet stilstaan. Bewuster, groener, efficiënter, … Samen gaan we die uitdagingen aan.


Kortom: Bij ons krijg je alle kansen om initiatief te nemen, jezelf te ontwikkelen en er volop voor te gaan.

Contact