No_Logo_Available_305x305.png

Clarebout Potatoes

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture & horticulture, 

Environmental sciences, 

Nutrition & food technology

About the company

Crazy about potatoes? Dan zit je goed bij Clarebout! We zijn al meer dan 30 specialist in de productie van private label diepgevroren aardappelproducten. Clarebout Potatoes is een sterk groeiend familiebedrijf met productievestigingen in Heuvelland en Waasten. Onze heerlijke frietjes worden geëxporteerd naar meer dan 60 landen wereldwijd.


Onze ultramoderne productiesites zorgen ervoor dat we kwalitatieve en innovatieve producten kunnen ontwikkelen voor consumenten wereldwijd. In onze labo’s werken we dan ook dagelijks aan de kwaliteit en verbetering van onze producten. Zo zijn wij in staat om producten volledig op maat van onze klanten te maken.


Samen met ons team van meer dan 1000 medewerkers leveren we de beste kwaliteit, met een focus op klantentevredenheid en respect voor onze onmiddellijke omgeving.


Meer info? www.clarebout.com

Job opportunities

Vacatures

Aankoper Hulpstoffen

Assistant Quality Assurance

Productieassistent Nachtploeg 1

Afdelingshoofd Productie

Administratief Medewerker Productie


Samen groeien

Het bedrijf, dat zijn wij allemaal samen. Net zoals bij onze aardappelen investeren wij ook in de groei van onze medewerkers. Je komt terecht in een hoogtechnologisch bedrijf waar je elke dag kan bijleren. Zowel persoonlijk als professioneel krijg je de kans om je volop verder te ontwikkelen.


Bouwen aan morgen

Clarebout is een no-nonsense familiebedrijf waar we elke dag met veel goesting onze Belgische trots produceren. We willen altijd beter doen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Samen bouwen we aan de toekomst.


Duurzaam werkt beter

We streven naar een veilige en kwaliteitsvolle werkplek waar het aangenaam werken is. Als werkgever is het ons engagement om via persoonlijke ontwikkeling, een correcte verloning en gemotiveerde teams een bijdrage te leveren aan werkzekerheid en welvaart in onze regio.

Als sterk groeiend familiebedrijf zijn we continu op zoek naar collega’s voor diverse functies. Zin in een leuke en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden? 

Ontdek ons aanbod op jobs.clarebout.com

Wie weet ben jij wel het zout op onze frietjes 

Contact

Ons HR team staat voor je klaar!
Je kan steeds bij ons terecht via mail (jobs@clarebout.com) of telefonisch (+32 57 44 69 01).
Ben je helemaal enthousiast en wil je rechtstreeks solliciteren?
Neem dan een kijkje op onze jobwebsite jobs@clarebout.com