No_Logo_Available_305x305.png

Bivit

Website:

Interest in specific master(s):

Nutrition & food technology

About the company

Bivit, producent ontwikkelt en produceert premixen, mineralen en nutritionele specialiteiten voor de diervoersector. Onze klanten, houders van varkens, rundvee, pluimvee, geiten, paarden,..., voederfabrieken en distributeurs in het buitenland hebben 1 iets cruciaals gemeen: de resultaten in de stal staan altijd voorop. Onze nutritioneel adviseurs en product managers monitoren de dieren en de resultaten van dichtbij om zo nutritioneel kort op de bal te spelen. Vandaar de baseline van Bivit: “Nutritional Engineering”. Alle kennis, receptuur en beheer worden geborgd in Gullegem (BE).


Een premix of kern van een eindvoer heeft een enorm grote invloed op de bedrijfsresultaten en de ontwikkeling van een premix vraagt dan ook technisch uitmuntende kennis. Vergelijk de premix maar met een goeie gin die de kwaliteit van de cocktail bepaalt.


Bivit heeft nutritioneel adviseurs voor elke diersoort met de eigen expertise. We werken echter in een nauw en collegiaal team met praktische kruisbestuiving met korte lijnen. En uiteraard steeds met de resultaten van de klant ‘top of mind’.

Job opportunities

Nutritioneel Adviseurs voor verschillende diersoorten
Regio’s:
·         West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brabant
·         Antwerpen, Kampen, Zuid-Nederland

Bij Bivit sta je bovenaan de technische ladder. Een gedegen opleiding is voorzien. Alle medewerkers worden blijvend bijgeschoold.

Ook die drive om bij de beste te horen? Liever de gin dan de tonic in de cocktail?
Solliciteer bij Bivit!

Contact

Bivit
Westlaan 14
8560 Gullegem (BE)
+32(0)56 43 36 70
marielies@bivit.com