No_Logo_Available_305x305.png

Antea Group

Website:

Interest in specific master(s):

Environmental sciences, Forestry and natural resources, Land, water and climate management

About the company

Wie we zijn
Wij geloven dat we samen een betere leefomgeving kunnen creëren. Dat doen we door onze klanten naar oplossingen te gidsen die niet enkel goed zijn voor hen, maar die ook de wereld voor ons allen verrijkt en verbetert. Antea Group Belgium draait op het enthousiasme van een divers team van 250 collega’s die werken vanuit kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen – en van thuis uit. Allemaal zijn ze gedreven door de complexe vraagstukken van vandaag én morgen. Teamwork is de rode draad: geen grenzen, geen hokjes, wel samen streven naar die betere toekomst. Want die begint nu.


Wat we doen
Antea Group is een internationaal en lokaal opererend studie- en adviesbureau gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, water en ruimte. Door de combinatie van strategisch denken, een multidisciplinaire aanpak, technische expertise en pragmatisch handelen bieden we effectieve en duurzame antwoorden op de vragen van onze klanten. Al meer dan 45 jaar zijn wij partner voor overheden, bedrijfsleven en industrie. Die opdrachtgevers typeren onze dienstverlening als betrouwbaar, vakkundig, efficiënt en innovatief. En daar zijn we trots op.

Job opportunities

Grenzen verleggen voor een betere wereld
Zin om echt het verschil te maken? Wij ook. Duurzaamheid is voor ons geen modewoord. Het zit in alles wat we doen. Van de keuze van ons vervoer tot de fairtrade koffie die we drinken. We werken voortdurend aan onszelf om de wereld te verbeteren. Daarom zetten we ook maximaal in op innovatie en kennisdeling. Zo gidsen we onze klanten naar grensverleggende oplossingen waar zij beter van worden en onze omgeving ook. Want daar doen we het voor.


Altijd blijven groeien
Wij geloven in mensen. Vertrouwen en vrijheid geven, loont. Als werknemers groeien, groeit het bedrijf mee. Je werkt dan ook in kleine, wisselende, zelfsturende teams. Van bij de start krijg je de kans om je stempel te drukken op grote projecten. Je proeft van verschillende domeinen en leert snel je andere collega’s kennen. Zo ontdek je alle mogelijkheden binnen het bedrijf. Een eerste functie is geen eindhalte bij Antea Group. Het is het begin. Wij steunen en begeleiden je in de weg die je wil afleggen met opleidingen en een traject op maat.


Jij maakt het verschil
Elke collega is uniek. Dat maakt het boeiend werken en is goed voor onze klanten en ons bedrijf. We streven naar een omgeving waarin elke werknemer zijn volle potentieel kan ontwikkelen. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak met aandacht voor ieders draagkracht, veerkracht en energie. We werken graag en hard maar we weten dat het leven meer is dan dat. Jij kan rekenen op een gezonde werk-privébalans, flexibel werken en genoeg ontspanning met cultuur en sport.


Wil jij de wereld van morgen mee vorm geven? Kom dan zeker met ons praten tijdens BECE, bekijk de vacatures op onze website: https://anteagroup.be/vacatures of bekijk onderstaande vacatures al eens!