No_Logo_Available_305x305.png

AM Norman BV

Website:

Interest in specific master(s):

Chemistry, 

Environmental sciences

About the company

Als onafhankelijke Vlaamse competentie-, advies- en opleidingspartner voor bedrijven in de voedingssector en diervoedersector willen we bij AMNorman graag duidelijkheid scheppen en praktijkgericht te werk gaan. Met andere woorden, de complexe regel- en wetgeving omzetten naar gebruiksvriendelijke werkwijzen op maat van elk bedrijf.


Ons uiteindelijke doel: bedrijven voorzien van voldoende kennis en expertise, optimalisatie en implementatie zodat ze met voldoende bagage zelfstandig en op lange termijn aan de slag kunnen.


AMNorman is Qfor gecertificeerd. Dit is een waardemeter voor de kwaliteit van opleidings- en raadgevende instellingen. Het Qfor-kwaliteitscertificaat wordt toegekend aan wie voldoet aan strikte kwaliteitsnormen en is gebaseerd op een tevredenheidsstudie bij onze klanten, onafhankelijk uitgevoerd door derden.


Een job bij AMNorman betekent een plek in één of meerdere van onze teams waarin onderling kennis gedeeld wordt. Daar werk je zelfstandig: wanneer en hoe je het werk regelt, kies je helemaal zelf.


Hoe meer interesse en kennis van zaken, hoe beter je de klant kan ondersteunen. Levenslang leren dragen we hoog in het vaandel, dat bewerkstelligen we door ons ruim aanbod aan opleidingen.


AMNorman hecht bovenal veel belang aan de mens achter de collega. De werkuren zijn flexibel en je beheert je eigen agenda. Er is mogelijkheid tot thuiswerk en we voorzien klanten in eigen regio. Ook is er sport@work, waarbij je de mogelijkheid hebt om deel te nemen aan AMRunners en Gusto Sportivo.


Klaar voor de toekomst als Normanist? Let’s talk!


AMNorman 

smart quality improvement with a human touch

Job opportunities