No_Logo_Available_305x305.png

Agristo

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture and horticulture, Bio informatics, Cell and gene biotechnology, Chemistry and bioprocess technology, Environmental sciences, Forestry and natural resources, Land, water and climate management, Nutrition and food technology

About the company

Agristo is een dynamische familie-onderneming gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten en -specialiteiten. Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit stelselmatig gestegen en bedraagt nu 750.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van ruim 570 miljoen euro. Het uitgebreid assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketjes … dat onze ruim 930 medewerkers vervaardigen in de hoofdzetel te Harelbeke en de productievestigingen te Wielsbeke, Nazareth en Tilburg (NL), wordt geëxporteerd naar meer dan 115 landen of m.a.w. naar alle uithoeken van de wereld! 


Door de jaren heen zijn we erin geslaagd om een breed assortiment aan diepgevroren aardappelproducten te ontwikkelen, zowel versneden producten als specialiteiten. De zoektocht van onze R&D specialisten naar nieuwe recepturen en productvarianten, in combinatie met de wensen, dromen of creativiteit van de klant en de markt- en consumententrends zorgen ervoor dat wij altijd terugkomen met innovaties op maat van de klant, zowel voor de retail als voor de foodservice. 


Agristo beheert de volledige productieketen, van pootgoed tot distributie. Op die manier garanderen wij een zeer hoge kwaliteit en flexibiliteit. Onze moderne en goed uitgeruste bedrijfsgebouwen huisvesten een state of the art machinepark. Dankzij het inzetten van hoogwaardige technologie en een sterk doorgedreven automatisering kunnen we kwalitatief hoogstaande producten aanbieden aan zeer interessante voorwaarden. Het volledige proces kenmerkt zich door snelle leveringen, flexibele productielijnen en een perfecte traceerbaarheid van producten en ingrediënten. 


Het is onze ambitie om op een beheerste manier te groeien en om wereldwijd een ijzersterke reputatie op te bouwen van “best of class”. Wij willen dit realiseren door een superieure flexibiliteit, efficiëntie en klantenservice. De basis hiervoor is onze kennis over aardappelen, onze unieke ligging en onze performante productiefaciliteiten. 


Als familiaal bedrijf blijven eenvoud, gedreven inzet, professionalisme, ondernemerschap en respect ook voor de volgende generaties en voor alle medewerkers de waarden die ons ook in de toekomst moeten blijven leiden. 


Wil je meer te weten komen: ga naar www.agristo.com

Job opportunities

Werken bij Agristo is kiezen voor een bedrijf in volle groei binnen de sterke voedingssector. En talent met passie kan zeker onze teams verder versterken. Wij bieden je een sterke professionele uitdaging binnen een familiaal bedrijf met een open collegiale sfeer, een duidelijke no-nonsense aanpak en met respect voor jouw work-life balance.


Uiteraard zijn onze verwachtingen per functie iets specifieker, maar dankzij jouw gedreven inzet, professionalisme, ondernemerschap, collegialiteit en respect kom je bij ons al heel ver! Alle jobaanbiedingen en details zijn te vinden op https://jobs.agristo.com/nl.


Daarnaast bieden wij ruime kansen aan Young Potentials! Naast verdere ontwikkelings- & doorgroeikansen bieden wij elke medewerker een stevig opleidingsprogramma, waarbij we je helemaal onderdompelen in het Agristo-bad en je klaarstomen voor je eerste uitdaging. http://youngpotatoholics.com/

Contact

Jobfair