No_Logo_Available_305x305.png

Agrifirm

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture & horticulture, 

Cell & gene biotechnology, 

Nutrition & food technology, 

About the company

Agrifirm-Quartes levert kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij in België. Of het nu gaat om rundvee, varkens, pluimvee of geiten, het rendement van onze klanten staat daarbij steeds centraal. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten die nog meer worden toegespitst op de specifieke behoeften van onze klanten.


Onze medewerkers staan dicht bij de dagelijkse praktijk. De buitendienst werkt regionaal en weet wat er speelt op het bedrijf van iedere klant. Onze productielocaties bevinden zich in Deinze, Grobbendonk en Roeselare, strategische locaties vanwaar we de Belgische markt snel en efficiënt kunnen beleveren en ondersteunen.


Agri-Activ is een dochteronderneming van Agrifirm-Quartes die de plant- en zaadactiviteiten runt. Agri-Activ zetelt in Wallonië en bedient van daaruit de hele Belgische markt.


Onze missie

Agrifirm-Quartes is een toonaangevende veevoederleverancier. We willen het rendement van onze klanten verbeteren met behulp van innovatieve en duurzame oplossingen, deskundige adviesverlening, betrokkenheid en een efficiënte organisatie. 

Better Together.


Deskundige bedrijfsadviseurs, efficiënte dienstverlening

Agrifirm-Quartes heeft adviseurs in huis voor elke sector en gaat u als klant doelgericht adviseren en  begeleiden. Daarnaast werkt een team van betrokken medewerkers nauw samen aan het hele proces, van productie tot levering. 

Onze focus ligt op flexibiliteit, efficiëntie en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Job opportunities

Werk mee aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties


Bij Royal Agrifirm Group hebben we een passie voor landbouw. Wij leveren meetbare, relevante en duurzame toegevoegde waarde op het boerenerf. Al onze medewerkers dragen hier aan bij met hun dagelijkse werk. 


We zijn ambitieus en leggen de lat hoog, we geven om de toekomst en nemen verantwoordelijkheid. We willen een verantwoorde voedselketen realiseren voor toekomstige generaties. We zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. We denken volgens dezelfde principes en werken samen als een team. Samen kunnen we de beste zijn, we kunnen wereldwijd invloed hebben. 


Samen verantwoordelijk zijn om toekomstige generaties een rijkere aarde te bezorgen. 

Dat is waar Royal Agrifirm Group voor staat, omdat we samen beter zijn. En jij? Waar sta jij voor?


Ga met ons mee op onze reis om een verantwoorde voedselketen te creëren voor toekomstige generaties.

Contact

Jobfair