No_Logo_Available_305x305.png

Advipro

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture and horticulture, Bioinformatics, Cell and gene biotechnology, Chemistry and bioprocess technology, Environmental sciences, Forestry and natural resources, Land, water and climate management, Nutrition and food technology

About the company

The Complete GxPerience! 


Advipro biedt als onafhankelijke specialist flexibele totaaldiensten in hoogtechnologische omgevingen in de life sciences industrie. 


Onze activiteiten zijn gericht op de kwaliteit van het ontwerp, de uitvoering en de werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen, met het oog op product- en patiëntveiligheid. We zijn ISO 9001 gecertificeerd voor al onze activiteiten. 


Onze expertise zetten we in voor onze klanten. Ze beschouwen Advipro dan ook als aangewezen partner. We genieten een klantentevredenheid van meer dan 80% en daar zijn we trots op. Kwaliteitsvol en deskundig handelen is een natuurlijke evidentie in ons vak. 


We realiseren de meeste van onze projecten in de zogenoemde GxP-gerelateerde industrieën en werken voornamelijk in de farmaceutische industrie. Een rode draad doorheen onze werking vormt dan ook veiligheid. Product- en patiëntveiligheid, maar ook de veiligheid en gezondheid van onze mensen, hun omgeving en het milieu vinden we belangrijk. 


Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen we je graag door naar onze website: www.advipro.be

Job opportunities

Bij Advipro werven we voortdurend mensen aan, we vullen geen vacatures. Je moet passen in ons team, niet bij een klant die wij toevallig servicen. We verwachten van jou een brede interesse en veel leergierigheid.


Misschien is een functie als Junior Project Engineer wel iets voor jou! Tijdens een intensief opleidingstraject van enkele weken op ons hoofdkantoor kom je alles te weten over de do’s en dont’s van de farmaceutische industrie.


Wij zorgen voor een stevige basis in farma, investeren in een professionele omkadering en toffe sfeer zodat jij kan verder groeien tot bijvoorbeeld Validation engineer, QA engineer, Project Engineer, Lab Qualification Engineer, etc.


Op zoek naar:
- een gevarieerde en leerrijke functie met veel doorgroeimogelijkheden? Check!
- een goede work-life-balance en tewerkstelling in je eigen regio? Check!
- een aantrekkelijk loon met vele extra's? Check!
- een (h)écht team met leuke collega's en veel teamactiviteiten? Check!


Links naar vacatures:
https://jobs.advipro.be/nl/vacature/junior-project-engineer-pharma-life-sciencesd2d
https://jobs.advipro.be/nl/vacature/lab-qualification-engineer167
https://jobs.advipro.be/nl/vacature/project-engineer-pharma-life-sciences8f1
https://jobs.advipro.be/nl/vacature/quality-assurance-engineer45c
https://jobs.advipro.be/nl/vacature/csv-engineere4d


Raadpleeg jobs.advipro.be en krijg zo een overzicht van het projectwerk dat mogelijk bij ons is.