No_Logo_Available_305x305.png

United Experts

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture & horticulture, 

Environmental sciences, 

Forestry & natural resources, 

Land, water & climate, 

About the company

HET KENNISNETWERK VAN UNITED EXPERTS


Ondernemerschap. Gedurfd ondernemerschap. Daar zetten we bij United Experts graag onze schouders onder. En dat doen we voor een pak diverse ondernemers bij de belangrijkste scharniermomenten in zijn loopbaan. Hoe doen we dat? Met onze kennis. En wie weet binnenkort ook met die van jou!


Kennis opbouwen in een groot bedrijf binnen de geborgenheid van een team

United Experts is een kennisnetwerk. De mensen die bij ons werken zijn stuk voor stuk experten in hun vakgebied. Zijn ze dat al van dag één? Uiteraard niet. Bij United Experts krijg je de tijd om te groeien en te leren. Je komt telkens terecht in een team dat een heus klankbord is voor al je vragen.

En over welke expertises hebben we het dan? Bij United Experts brengen we bedrijven met diverse expertises en complementaire skills samen. Meer dan twintig jaar geleden gestart als een bouwadviesbureau voor de landbouw zijn we nu uitgegroeid tot een groep studiebureaus die thuis zijn in de landbouw, kmo & industrie, natuur, erfgoed,


Begeleiden van de ondernemer bij elk scharniermoment

We begeleiden elke ondernemer bij de start van zijn project. We zorgen voor een grondig dossier bij zijn vergunningsaanvraag, we leveren studies (van stabiliteit over energie naar geur en geluid), we helpen bij de administratie, we adviseren bij het ontwerp,  we kijken anders naar het gehele plaatje dan een doorsnee studiebureau. Net omdat we een enorme variëteit aan diensten binnen ons kennisnetwerk kunnen aanleveren.

In elke Vlaamse provincie, en ondertussen ook op 2 locaties in Wallonië, vind je minstens één United Experts-kantoor. Zo staan onze medewerkers dicht bij hun thuisbasis, en dicht bij de klanten. Doorspekt met een gelijkaardig DNA zijn onze experten probleemoplossend ingesteld en bijten ze zich vast in elk dossier. Al dat harde werken, wisselen we graag af met wat ontspanning zoals een goed feestje, een sportwedstrijd of eens lekker gaan eten.

Job opportunities

Wil jij ook deel uitmaken van ons kennisnetwerk? Ontdek dan al onze openstaande vacatures of stages op www.unitedexperts.be/jobs of hieronder:


Consulent Omgeving


Assistent Bodem


Consulent Milieu & Mobiliteit


Junior Porjectmanager Energie & Duurzaamheid


Spontaan solliciteren


Meer weten over werken bij United Experts? 

https://www.unitedexperts.be/waarom-werken-bij-united-experts