No_Logo_Available_305x305.png

Tauw

Website:

Interest in specific master(s):

Environmental sciences, 

Land, water & climate, 

International students

About the company

Uitleg over het bedrijf

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid. Met 1.200 toegewijde professionals geeft TAUW vorm aan een vitale leefomgeving, door betekenisvolle oplossingen te bieden en sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen.


Onze kernwaarden


CARE

Wij dragen zorg voor onze klanten, collega’s, samenleving en leefomgeving. Daarom werken we met passie en deskundigheid vanuit een open, inclusieve en diverse bedrijfscultuur.


CONNECT

Wij geloven in de kracht van teamwork. Wij staan open voor samenwerking met alle betrokkenen om een duurzame wereld voor toekomstige generaties te realiseren.


IMPROVE

Wij verbeteren onszelf en de kwaliteit van onze dienstverlening continue, en ondersteunen onze klanten en partners hetzelfde te doen. Wij ontwikkelen en delen onze kennis en innoveren om duurzaamheid tastbaar en haalbaar te maken


Vakgebieden

  • Bodem

  • Sloopopvolging

  • Milieumanagement

  • TRIS & ESG

  • Environmental Due Diligence Audit / Conformiteitsaudit

  • Lucht

  • Asbest

  • Duurzaamheid

Job opportunities

Job mogelijkheden

Om bij TAUW te werken, moet je een hart hebben. Voor een goed leefklimaat, voor je klanten en voor de groei van ons bedrijf. Want TAUW is niet zomaar een onafhankelijk milieuadviesbureau. We willen dat onze medewerkers bekend staan om hun denkkracht voor duurzame omgevingskwaliteit. En we hebben de ambitie om elk jaar sterk te groeien. Op een duurzame en winstgevende manier.


Zo’n stap vooruit, hoe willen we die zetten? Door voortdurend te innoveren en dichter bij onze klanten te staan. En daarvoor zoeken we nieuwe medewerkers, met zin voor initiatief en een passie voor milieuzaken.


Samen met 100 collega’s, vooral consultants en projectmedewerkers, werk je aan een betere ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid vanuit één van onze business units: Bodem, Asbest en Sloop, Lucht en Milieumanagement. Je behoort tot een bedrijf dat al sinds 1994 in België actief is en vijf vestigingen telt: Lokeren, Wijgmaal (Leuven), Izegem, Brussel en Gembloux. En je geniet van de brede horizon van de internationale TAUW Group: 102 miljoen euro omzet, 1200 medewerkers in 27 vestigingen in zes West-Europese landen. Dat merk je meteen aan de kansen die je hier krijgt om je verder te ontwikkelen!


De industrie, van kmo tot multinational, is onze doelgroep. En we zijn ook betrokken bij beleidsstudies voor de overheid. Alles wat we om ons heen zien, willen we mooier, schoner, veiliger en duurzamer maken. Kijk je ook zo naar de wereld? Geef dan je eigen loopbaan een duurzame impuls bij TAUW.


Vacatures

Izegem - Project Leader Bodem

Lokeren - Project Engineer Bodem

Lokeren - Project Leader Bodem

Wijgmaal - Ervaren Milieu Consultant

Gembloux - Project Leader Sol

Contact

TAUW België nv
Remylaan 4C, Box 3
3018 Leuven (Wijgmaal)
Belgium
T +32 16 35 28 10
F +32 16 72 06 75
E info@tauw.be