No_Logo_Available_305x305.png

QbD - Quality by Design

Website:

Interest in specific master(s):

Cell & gene biotechnology, 

Chemistry, 

Environmental sciences, 

Nutrition & food technology

About the company

QbD is een consultancybedrijf en kennisorganisatie succesvol in de life sciences industrie. We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van farma, biotech en medical devices bedrijven bij het naar de markt brengen van hun producten en therapieën op een kwalitatieve en veilige manier.

Onze QbD’ers behartigen niet enkel het klinische luik, het kwaliteitsmanagement, het validatie management en de regulatory affairs, maar we begeleiden onze klanten daarnaast ook in de volledige product life cycle. Met andere woorden van development naar productie tot en met distributie. Op die manier bieden we met onze expertise een enorme meerwaarde in het traject van idee tot patiënt.

We zijn opgericht in 2011 en vieren dit jaar dus onze 11de verjaardag met meer dan 400 medewerkers wereldwijd! De voorbije jaren zijn we namelijk uitgegroeid tot een internationale groep met kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Colombia en Mexico (en more to come!).

Neem zeker een kijkje op onze website voor meer informatie over onze dienstverlening en activiteiten. Wil je alvast even de sfeer die bij QbD hangt opsnuiven? Check dan zeker ook ons bedrijfsfilmpje!

Job opportunities

Sta je te popelen om als Young Potential met de juiste begeleiding de wereld van de farma, biotech, medical devices, cosmetica en healthcare te verkennen? Wel, onder de vleugels van QbD krijg je de kans om, naargelang je interesses, jouw eerste professionele stappen te zetten in de wereld van kwaliteits- en validatiemanagement, regulatory affairs en project management. 


We zorgen ervoor dat je tijdens onze QbD Academy - een ganse opleidingsweek - goed wordt voorbereid om het beste van jezelf te kunnen geven.


Neem zeker een kijkje op onze jobsite, onze LinkedInpagina en onze Instagrampagina.

Contact

Elke Binst
Talent Acquisition Specialist
jobs@qbd.eu
+32 471 82 80 22

En maak kennis met ons op de jobbeurs!