No_Logo_Available_305x305.png

QbD - Quality by Design

Website:

Interest in specific master(s):

Cell & gene biotechnology, 

Chemistry

About the company

QbD is een consultancybedrijf en kennisorganisatie succesvol in de life sciences industrie. We zijn gespecialiseerd in het helpen van farma, biotech en medical device bedrijven bij het naar de markt brengen van hun producten en therapieën op een kwalitatieve en veilige manier. Onze consultants behartigen voor onze klanten niet alleen het klinische luik, het kwaliteitsmanagement, het validatie management en de regulatory affairs, maar we begeleiden hen ook in de volledige life cycle van het product, met andere woorden van development over productie tot en met distributie. Op die manier biedt de expertise van QbD een enorme meerwaarde in het traject van idee tot patiënt, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business.


We zijn opgericht in 2011 en vieren dit jaar dus ons tienjarig bestaan. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een internationale groep van bijna 300 werknemers, met kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Colombia en Mexico (en more to come!).


Neem zeker een kijkje op onze website voor meer informatie over onze dienstverlening en activiteiten. Check er zeker ook ons bedrijfsfilmpje!

Job opportunities

Sta je te popelen om als Young Potential met de juiste begeleiding de wereld van de farma, biotech, medical devices, cosmetica en healthcare te verkennen? Wel, onder de vleugels van QbD krijg je de kans om, naargelang je interesses, jouw eerste professionele stappen te zetten in de wereld van kwaliteits- en validatiemanagement, regulatory affairs en project management. 


We zorgen ervoor dat je tijdens onze QbD Academy - een ganse opleidingsweek - goed wordt voorbereid om het beste van jezelf te kunnen geven.


Neem zeker een kijkje op onze jobsite, onze LinkedInpagina en onze Instagrampagina.

Contact

Tim Willems
Talent Acquisition Specialist
jobs@qbd.eu
+32 473 22 18 18

En maak kennis met ons op de jobbeurs!