No_Logo_Available_305x305.png

Meat&More

Website:

Interest in specific master(s):

Nutrition & food technology

About the company

Onze klanten elke dag onbezorgd laten genieten van hun maaltijd. Daar dromen we bij Meat&More van. En we zijn goed bezig: met meer dan 170 winkelpunten van Buurtslagers of Bon’Ap en meer dan 1.300 medewerkers zijn we één van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen. We produceren, verdelen en verkopen alle maaltijden zelf. En daarbij staan onze medewerkers centraal. In hen blijven we investeren met jobs op maat van hun talenten en interesses. Omdat we blijven groeien, zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor voeding.

Job opportunities

Meat&More investeert in talent. En voor al onze medewerkers hebben wij maar één focus: de juiste persoon op de juiste plaats.

In ons snelgroeiend bedrijf kan je terecht voor:
• een job op maat met één focus: jouw talent;
• een leerrijke stageplaats waar je theorie en praktijk kan verbinden;
• een gevarieerde studentenjob waarmee je het hele jaar door kan proeven van onze werksfeer.

We zijn op zoek naar enthousiaste young potentials die zichzelf willen ontwikkelen en willen bijleren. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden, maar we willen het verschil écht maken met onze kernwaarden: productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

Procesingenieur, projectleider, business analist, maar ook productieplanner, diagnosetechnieker en districtmanager. Al die medewerkers hebben één ding gemeen: zij kregen in 2019 als young potential allemaal een job op maat.

Contact

Wil jij een job op jouw maat?
Contacteer ons via de mogelijkheid die best bij jou past:
• Solliciteer online via www.meatandmore.be/jobs.
• Sms gratis ‘TALENT’ naar 8060.
• Bel onze personeelsdienst op het nummer 09 227 12 30."