No_Logo_Available_305x305.png

Ingrizo

Website:

Interest in specific master(s):

Nutrition & food technology

About the company

INGRIZO, UW GEPREFEREERDE PARTNER IN VOEDINGS- EN GEZONDHEIDSINGREDIËNTEN

Ingrizo is een jong, snelgroeiend B2B-bedrijf, actief in de distributie van voeding- en gezondheidsingrediënten van gerenommeerde partners en leveranciers op internationaal vlak.


Het bedrijf is gevestigd in De Pinte (vlakbij de kruising E40-E17, afrit E17- Eke De Pinte).


De ingrediënten van ons eigen succes

Het screenen, testen, selecteren en verdelen van ingrediënten voor voeding en gezondheid is onze business, met topkwaliteit als hoogste doel. Bij ons bent u zeker van de meest natuurlijke ingrediënten voor uw voedingsproducten of gezondheidstoepassingen, met bijzondere aandacht voor ‘clean label’.


Ingrizo is leverancier van een uitgebreid portfolio aan voedingsingrediënten. Continu wordt ons aanbod aangevuld met nieuwe, innovatieve ingrediënten die aan uw noden en aan de trends in de voedingssector beantwoorden. Dankzij een grote vertrouwdheid met de markt , een breed netwerk en lange termijn relaties met klant en leverancier zijn we in staat om snel de juiste bron voor uw ingrediënten te identificeren. Onze afzetmarkt zit verspreid over diverse sectoren, zoals bakkerij, zuivel, baby -voeding, sportvoeding, voedingssupplementen, …


Focus op gezonde, natuurlijke ingrediënten voor smaakvolle voeding

Bij Ingrizo gaan we bewust om met voedingsingrediënten. We hebben niet enkel oog voor de smaak en voor de nieuwste culinaire trends, we zetten ook volop in op gezondheid.


Vandaag zijn we volop bezig om passende oplossingen te ontwikkelen en deze aan onze klanten - B2B-voedingsfabrikanten - aan te reiken als antwoord voor actuele en toekomstige uitdagingen in de voedingssector en een groeiende wereldbevolking, zoals vb. suikerreductie in dranken en bakkerijdesserten, glutenvrije bakkerijproducten, vervanging van palmolie en verzadigde vetten in de recepturen, reductie van allergenen in voedingsrecepturen, clean label, vleesvervanging en vegetarische producten, biologische producten, …


Vanuit onze eigen test- en applicatiekeuken kunnen we u helpen met het ontwikkelen en formuleren van uw eigen voedingsrecepten op basis van onze ingrediënten.


Ingrizo is een familiaal bedrijf met een heel sterke groei binnen de voedings – en gezondheidssector, met sterke professionele uitdagingen, een open collegiale sfeer, een duidelijke no-nonsense aanpak en een goede work-life balance.

Job opportunities

Aanbod
- Een zelfstandige, afwisselende job over diverse voedingstoepassingen heen, met plaats voor zelfontwikkeling en opleidingen in binnen- en buitenland
- Medewerkers staan centraal en bepalen het verschil
- Centrale ligging, filevrije omgeving
- Ruime verantwoordelijkheden in een jong bedrijf met veel internationale contacten. met zeer sterke groei
- jong dynamisch team, fijne werksfeer
- Ingrizo heeft een - no-nonsense - overlegcultuur waarbij zelfstandigheid, teamspirit, korte communicatielijnen, hoge reactiviteit en service-gehalte, resultaat gedreven … centraal staan.

Jobs

http://www.ingrizo.com/nl/jobs
Omwille van de snelle groei, innovatie en nieuwe specialiteiten versterken wij ons team met
- Sales Engineer Food & Health speciality Ingredients
- Technical Sales Support Professional

- Versterking voor Supply chain & Purchase


Stages

- Een stage in het kader van nieuwe ontwikkelingen of innovaties kan steeds aangevraagd worden binnen de opleiding van levensmiddelenwetenschappen, voeding, … of postgraduaat innoverend ondernemen voor ingenieurs.

Contact

Ingrizo Food Intelligence NV
http://www.ingrizo.com/nl
Polderdreef 135
B-9840 De Pinte
Tel: +32 (0) 9 224 20 25
E: trees.cluyse@ingrizo.com
Volg ons op LinkedIn