No_Logo_Available_305x305.png

Crop's

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture & horticulture, 

Environmental sciences, 

Nutrition & food technology

About the company

Familiebedrijf Crop’s is een belangrijke Europese producent van diepvriesgroenten en -fruit, en diepgevroren kant-en-klare maaltijden. Op 4 continenten telen, oogsten, vervriezen, verwerken en verpakken we groenten en fruit die we vervolgens wereldwijd verkopen aan onze klanten in de detailhandel, grootkeukens, horeca en groothandel.


Samen met onze collega’s op 5 groente sites in België, Portugal, Spanje, Polen en Frankrijk, 4 fruit sites in Servië, Polen, Marokko en Costa Rica en de verkoopkantoren in België, Polen, het VK, Duitsland, de VS en Japan produceren we elke dag topkwaliteit. Duurzaamheid, innovatie en talent zijn daarbij belangrijke pijlers op al onze sites:

  • We willen ondernemen op een duurzame manier, daarom investeren we ook in al onze vestigingen in precisielandbouw en regeneratieve landbouw.

  • Crop’s werkt bovendien heel lokaal: we produceren “from field to fork", op onze eigen velden en plantages, waardoor we een veel grotere impact hebben op de kwaliteit van onze producten en op de duurzame teelt.

  • In onze vestigingen zijn we steeds op zoek naar innovatieve oplossingen en het continu verbeteren van onze processen, dit zowel op het vlak van groene energie, water- en afvalmanagement (e.g bio-methanisatie), IT-oplossingen, …

  • Al jouw toekomstige collega’s bij Crop’s zijn gepassioneerde, hands-on vakmensen die samen met jou hun talent en kennis delen met het oog op langdurige relaties met onze telers en onze klanten.

Job opportunities

Crop’s gaat niet alleen voor kwaliteit “From field to fork”, ook de collega’s bij Crop’s zijn stuk voor stuk getalenteerde en ambitieuze mensen, aan wie we heel graag de kans geven om mee te schrijven aan het volgende hoofdstuk van onze groei.


Wil jij deel uitmaken van ons jong en internationaal team? Wil jij graag werken in een moderne werkomgeving waarin je de nodige ruimte krijgt om zelfstandig te werken, initiatief te nemen en door te groeien? Trekt het je aan om mee lekker en gezond eten op een duurzame manier tot bij onze klant en consument te brengen?


Eén adres voor tal van opportuniteiten: Crop’s!

  • Agronomen

  • Kwaliteitsingenieurs

  • Aankopers

  • Business developers

Contact

Jobfair