No_Logo_Available_305x305.png

Colsen Milieutechniek BV

Website:

Interest in specific master(s):

Chemistry, 

Environmental sciences, 

Land, water & climate

About the company

Colsen, opgericht in 1989 door Joop Colsen, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot internationaal expert op het gebied van water, duurzame energie en milieu. Met vestigingen in Nederland, Italië, Spanje en Zuid-Afrika en een wereldwijd netwerk aan partners bieden we lokale ondersteuning waarbij het oplossen van knelpunten onze drijfveer is. Korte lijnen, flexibiliteit en innovatie staan in alle vestigingen van het familiebedrijf centraal. Door een samenwerking van technologen, ontwerpers en projectteams voorzien we onze klanten van duurzame maatwerkoplossingen; samen werken we aan de praktijk van vandaag en de innovatie van morgen.


Bij Colsen wordt Zeeuwse nuchterheid gecombineerd met Brabantse gezelligheid en Nederlandse zakelijkheid aangevuld met Vlaamse humor. Daarnaast vormt de hoofdlocatie Hulst het kenniscentrum van de organisatie; medewerkers én klanten worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen aan de hand van trainingen. Zo halen we niet alleen het beste uit onze medewerkers, maar ook uit jou!  


De juiste mix van experts zorgt voor een brede inzetbaarheid in verschillende landen, branches en bedrijven. Technologen ontwikkelen niet alleen nieuwe kennis, maar optimaliseren ook bestaande technologieën. Ontwerpers brengen die nieuwe kennis tot leven, terwijl engineers zorgen voor de vertaling van rekenmodel naar fysiek product. En dan zijn er nog adviseurs die zorgen voor vergunningen, subsidieaanvragen en de juridische afwikkeling. Tot slot richt onze bodemafdeling zich onder andere op bodemonderzoeken en bemalingsadviezen.

Job opportunities

Bij Colsen werk je aan uitdagende projecten. Het ontwikkelen en/of bouwen van de nieuwste technieken vraagt het uiterste van onze mensen. Daarom besteden we veel aandacht aan individuele ontwikkeling. Door elkaars kennis te gebruiken, zijn we in staat te innoveren en behouden we onze toppositie in de MKB innovatielijst. We bieden een open en informele werkomgeving waar creativiteit en eigen initiatief worden gewaardeerd.


Onze cultuur

Colsen is een familiebedrijf. We zijn sociaal en werken met korte lijnen. Colsen staat voor oplossingsgerichtheid, loyaliteit, stabiliteit, en innovatie. Collegialiteit staat altijd centraal; tijdens de pauzes nemen we het weekend door, een collega die het zotte plan heeft opgevat om Parijs-Roubaix te gaan fietsen voorzien we ongevraagd van advies en op vrijdagmiddag drinken we een borrel in de tuin om het weekend in te luiden, dat vinden we belangrijk!


Jouw loopbaan

Wij bieden aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een uitdagend carrièreperspectief. Of je nu stagiair bent, starter of een ervaren professional: iedereen is een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Door met collega’s te overleggen, samen te werken en de input van iedere collega op waarde te schatten, werken we met elkaar aan groei en ontwikkeling. Met de juiste drive en ambitie kun je een mooie groeicurve realiseren in onze veelzijdige organisatie. De toekomst ligt in jóuw handen!


https://www.colsen.nl/werken-bij-colsen

Contact

Jobfair