No_Logo_Available_305x305.png

Adifo

Website:

Interest in specific master(s):

Agriculture & horticulture, 

Cell & gene biotechnology, 

Chemistry, 

Environmental sciences, 

Forestry & natural resources, 

Land, water & climate, 

Nutrition & food technology

About the company

Adifo staat synoniem voor innovatie, teamwork, efficiëntie en klantgerichtheid. Vanuit deze basiswaarden levert Adifo al 45 jaar een toegevoegde waarde aan de verschillende voedingsindustrieën. Bij Adifo, dat sinds 2017 deel uitmaakt van de Info Support International Group, kom je terecht in een team van meer dan 140 geëngageerde werknemers. Dankzij hun kennis en inzet, gecombineerd met Adifo’s certified partnership Gold met Microsoft, ontwikkelt Adifo moderne oplossingen die assistentie bieden bij elke stap van het formulatie- en productieproces van voeding en dierenvoeder.


Werken bij Adifo betekent al je talenten ontplooien, zelfs de onbekende. Sectorkennis is een voordeel, maar het vermogen om in team te functioneren en om te gaan met culturele diversiteit is nog belangrijker. Met meer dan 500 klanten in 60 landen word je mee verantwoordelijk voor de globale voedselvoorziening van mens en dier.


Een goede werkomgeving staat garant voor een hoge productiviteit. In Adifo’s bedrijfscultuur staat flexibiliteit en het welbevinden van werknemers centraal. Benieuwd hoe het is om te werken in een gerenommeerd en bekroond softwarebedrijf? Aarzel niet en solliciteer of surf naar onze website: www.adifo.com

Contact

Jobfair