Actemium

Website:

Afstudeerrichtingen:

Agriculture & horticulture, 

Cell & gene biotechnology, 

Chemistry, 

Environmental sciences, 

Forestry & natural resources, 

Land & water management, 

Nutrition & food technology, 

International students

About the company

Actemium België, onderdeel van VINCI Energies, is marktleider in het aanbieden van solutions & services voor de industrie. Doorheen de jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Met toegevoegde waarde als uitgangspunt, richten we ons op het optimaliseren van de industriële activiteit en processen bij onze klanten, die zich situeren binnen diverse sectoren: Beer & Beverages, Chemicals, Dairy, Energy & Environment, Food, Feed, Ferro / Non-ferro, Life Sciences en Oil & Gas. 


Wereldwijd heeft Actemium een netwerk uitgebouwd met meer dan 20.000 medewerkers actief in 38 landen. Actemium België telt 850 medewerkers, verspreid over 8 vestigingen in België (Aalter, Deinze, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Leuven, Luik en Zwijndrecht) en 1 in China (Shanghai). 


Een job bij Actemium laat je toe je technische en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een organisatie die innovatie en team spirit aanmoedigt, en je krijgt de kans om je eigen loopbaan uit te stippelen.

Job opportunities

BUSINESS ANALYST 

Als Business Analyst vorm je de schakel tussen de klant en ons Operra- of Integra- softwareontwikkelteam. Je analyseert de behoeften van de klant, werkt concepten uit en vertaalt deze naar systeemeisen. Na implementatie van de oplossing, blijf je de klant verder opvolgen. 


JOUW FUNCTIE 

Na (detail)analyse van de klantbehoeften definieer je de functionele specificaties waarmee het Operra- of Integra-team aan de slag kan. Samen met de klanten test je de opgeleverde oplossingen en geeft opleiding. Je neemt deel aan de uitvoering van het project en de implementatie bij de klant. Ook na de implementatie blijf jij het aanspreekpunt. 


JOUW PROFIEL 

Master in een technische of economische richting (bvb. informatica, bio-ingenieur, TEW, industrieel ingenieur, handelsingenieur). Je bent analytisch, durft ‘out of the box’ denken, en komt hierdoor met oplossingen die een echte meerwaarde betekenen voor de klant. Je kan autonoom werken, en beschikt over de nodige team spirit. Je bent perfect Nederlandstalig, en vlot Engels- en Franstalig.

Selection procedure - contact

Jobfair

  • Facebook event

© Copyright 2020

by Bioscience Engineer Career Event

Contact Us

Address

Verbond Bio-ingenieurs-

wetenschappen Gent vzw (BECE)

Coupure Links 653

9000 Gent, België

BTW: BE 0507.758.277