Witteveen+bos

> Companies > Witteveen+bos >

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos is een van origine Nederlands advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu, gebiedsontwikkeling en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze 80 Belgische medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarin persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

 

Witteveen+Bos Belgium heeft drie kantoren: in Antwerpen, Gent en Steenokkerzeel. Onze ingenieurs en adviseurs krijgen alle ruimte om het beste uit zichzelf te halen in projecten op het gebied van bodem, milieu, civiele techniek, water, ruimtelijke ontwikkeling, industriƫle veiligheid, energie, mobiliteit en duurzaamheid. Wat is jouw talent? 

 

Jobs
Dutch
English


Contact


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie