Universoil

> Companies > Universoil >

Universoil

 

Universoil biedt diensten aan als erkend bodemsaneringsdeskundige: bodemonderzoek naar bodemverontreiniging, het opstellen van bodemsaneringsprojecten en -bestekken, het aansturen van bodemsaneringswerken. Wij geven advies aan bedrijven, projectontwikkelaars, architecten, advocaten, notarissen, aannemers, particulieren, enz.


Wij werken van uit 5 kantoren verspreid over het land en kennen de gewestelijke procedures voor bodemverontreiniging door en door. Veldwerk en studies worden door ons eigen team uitgevoerd, aldus kunnen we flexibel en snel optreden.

Jouw functie

Wij bieden de mogelijkheid om binnen een gemotiveerd team professioneel relevante ervaring op te bouwen en mee te groeien in het bedrijf.
Je werkt in team met jouw collega-projectingenieurs bij de realisatie van bodemonderzoeken in het Vlaams Gewest. Je zal hierbij met de diverse aspecten van bodemonderzoeken in aanraking komen en gaat geregeld het terrein op. Aanvankelijk zal je deelopdrachten uitvoeren en al snel zal je evolueren naar het zelfstandig aansturen van bodemonderzoeken, met de nodige ondersteuning vanwege de meer ervaren collega’s.

Jouw profiel

Je bent bio-ingenieur en hebt een goede bagage van de bodem gerelateerde disciplines, werkt vlot met informatica en je kan vlot en helder rapporteren. Je houdt er van om af en toe terreinwerk uit te voeren. Specifieke ervaring is geen must. Je sluit aan bij een team van projectingenieurs met meerdere jaren ervaring. Wij verwachten van jou een gezonde werkinzet en leergierigheid zodat je op de werkvloer al snel ervaring opdoet en zelfstandig kunt werken.

 

 

 

Contact
Geert Boucneau – managing partner
Stuur jouw sollicitatie naar geert.boucneau@universoil.be

Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie