Novartis

> Companies > Novartis >

Novartis

 

“204 miljoen patiënten die we elke dag helpen.”

 

Elke dag groeien, elke dag levens verbeteren
 
Bij Novartis maak je een verschil vanaf dag één. Zoals miljoenen patiënten elke dag vertrouwen op onze baanbrekende wetenschap en innovatie, hebben wij 100% vertrouwen in jou.

We geven je de kans om uitdagingen aan te gaan en initiatief te nemen. De ruimte om opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen. Op een manier die bij jou past.

Alleen waar jij groeit, slagen we samen in onze missie. Klaar voor?


Van onderzoek tot productie: Reimagine Medicine
Om zo het leven van onze patiënten te verbeteren en te verlengen. Dat is onze purpose!


Meer dan 50 belangrijke geneesmiddelen produceren we wereldwijd voor de behandeling van patiënten. We zijn actief op deze therapeutische domeinen:

  • cardio-metabole aandoeningen
  • oftalmologie
  • luchtwegen
  • neurowetenschappen
  • immunologie, hepatologie en dermatologie
  • oncologie en hematologie
  • cel- en gentherapie

 

In onze Belgische productiesite in Puurs ligt de focus op oftalmologie en ook almaar meer op biologicals. De biotech is dan ook de toekomst van de farma. Onze Novartis-vestiging in Puurs investeerde 100 miljoen euro in innovatieve biotechnologische afvullijnen en een laboratorium om biotechproducten te kunnen maken en testen.


Novartis België is ook betrokken bij de internationale R&D van geneesmiddelen. Er lopen ongeveer 200 onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten wereldwijd. Daarin worden nieuwe molecules onder de loep genomen, of bestaande geneesmiddelen getest voor nieuwe indicaties. Ook in België zijn we actief in meer dan 140 klinische studies.

Wat je van ons kan verwachten
Een open bedrijfsklimaat, een stimulerende bedrijfscultuur, kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen, een aangepaste omkadering, aandacht voor de balans werk - gezin en mobiliteit, een flexibel glijtijdsysteem, een vooruitstrevende CAO, …

Waarom je kiest voor Novartis
750 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

We are Novartis. Join us and help us reimagine medicine.

 

 

 

 

Jobs

We hebben opportuniteiten voor onder meer:

(industrie)-apothekers
bio-ingenieurs
masters in de ingenieurswetenschappen
burgerlijke en industriële ingenieurs
masters TEW en handelsingenieurs
bachelors scheikunde
technische richtingen

https://www.novartis.be/nl/jobs-bij-novartisContact

Julie Leperre
03 890 21 00
julie.leperre@novartis.com


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie