Novartis

> Companies > Novartis >

Novartis

Novartis telt wereldwijd meer dan 120.000 medewerkers en is actief in een 150-tal landen. Bij Alcon Puurs, een van de grotere productiesites, zijn we met meer dan 1.500. Een hoogtechnologische site waar innovatie, kwaliteit en goede samenwerking vaste waarden zijn. Werken bij Alcon biedt je de mogelijkheid op een job met een grote verantwoordelijkheid, waarbij je elke dag kan bijleren en waar je eigen inbreng geapprecieerd wordt!

We ontwikkelen, maken en verkopen chirurgische uitrusting en apparaten, farmaceutische oogdruppels en oogverzorgingsproducten die oogziektes en oogaandoeningen behandelen. Ons ruim productengamma staat voor het sterkste portfolio in de oogverzorgingsindustrie. We investeren meer in ophtalmologisch onderzoek en ontwikkeling dan eender welke onderneming in de wereld.

De Belgische vestiging van Alcon bestaat uit een commerciële organisatie met kantoren in Vilvoorde, onze productiesite in Puurs en een distributiecentrum in Bornem. Puurs beschikt over de grootste fabriek van visco-elastics en oogdruppels/zalven ter wereld en een distributiecentrum dat 120 landen bedient, en produceert Custom Paks ® (op maat gemaakte operatiepakketten voor oogchirurgie).

  

Werken bij ons

Wie zijn oog laat vallen op een job in Puurs, tekent voor een aangename carrière vol verantwoordelijkheid en kansen bij een gezonde en uitdagende wereldspeler. Je vindt onze openstaande vacatures op www.novartis.com/careers. We hebben opportuniteiten voor onder meer:

(industrie)-apothekers
bio-ingenieurs
masters in de ingenieurswetenschappen
burgerlijke en industriële ingenieurs
masters TEW en handelsingenieurs
bachelors scheikunde
technische richtingen

 

 

 

 

 

Jobs
www.novartis.com/careers


Contact


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie