Hudson

> Companies > Hudson >

Hudson

Gericht op ingenieursprofielen – young graduats – alle sectoren – alle regio’s

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Hiervoor zijn we voor onze klanten steeds op zoek naar talenten die al hun energie willen inzetten om mee te stappen in het groeiverhaal van de organisaties die we ondersteunen.

Hudson is een gespecialiseerde partner in het begeleiden van zowel (pasafgestudeerde) kandidaten als klanten. Wij adviseren hen bij het aantrekken, selecteren, ontwikkelen en behouden van talent. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren en regio’s. Bij onze aanpak staan onze kandidaten centraal en hechten wij belang aan hun professionele groei.

Door onze positionering binnen de markt, onze kandidaten en al onze verschillende klanten, kennen wij de noden van de markt en volgen wij de ontwikkelingen op de voet.
Ben je benieuwd om te weten met welke klanten wij samenwerken? Kijk dan zeker op onze website be.hudson.com en kom zeker langs op onze stand. Wij kijken er alvast naar uit jou te leren kennen!

 

 

 

 

 

JobsContact
Site + Jobfair


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie