Dow

> Companies > Dow >

Dow

Dow is één van de grootste internationale chemische bedrijven in de wereld. Dow telt wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers en is actief in de ontwikkeling en productie van meer dan 5.000 verschillende kunststoffen en chemicaliën.

In Terneuzen staat de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd. Hier bevindt zich ook het hoofdkantoor van Dow in de Benelux.

De producten van Dow zie je op allerlei manieren terug in het dagelijkse leven. Van de banden onder een auto, tot de zolen in je schoenen en van het verpakkingsmateriaal voor etenswaren, tot het scherm van je nieuwe smartphone

 

 

 

 

 

Jobs
Process Engineer: Jij bent het aanspreekpunt voor technische vragen. Je werkt mee aan het succesvol implementeren van projecten, voortdurende procesoptimalisatie en business gedreven oplossingen. Je zet kennis in chemische ingenieurstechnieken elke dag opnieuw om in praktische oplossingen.

Improvement/Production Engineer: Jij bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van projecten in de verschillende productie-eenheden op de site. In deze rol is jouw hoofddoel om de veiligheid en productiecapaciteit te verhogen, kosten en energieverbruik te verlagen.


Contact
http://campusemeai.dow.com/


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie