Ausy

> Companies > Ausy >

AUSY

Een allround one stop shop met gespecialiseerde diensten en expertises die perfect inspeelt op de noden van bedrijven. Zo kan je AUSY het best omschrijven. Als dochteronderneming van de Randstad groep doen we dat zowel binnen IT, Finance, Engineering, Sales & Marketing, Life Sciences en Human Resources. 

Afhankelijk van de vraag van onze klanten vinden onze multi-skilled experts een gepaste oplossing. 


Onze waarden


Entrepreneurship
Nieuwe ideeën spuien? Vinden we leuk! Berekende risico’s nemen? Durven we! Of we nu moeten trekken of duwen, vallen of opstaan: zolang het maar het beste resultaat oplevert. Lef om te scoren heet dat. Zelfs harder dan Messi.
 

Trust
Dat we hier allemaal welopgevoede mannen en vrouwen zijn! We waarderen de relaties die we actief opbouwen met klanten, kandidaten of collega’s. R.E.S.P.E.C.T, inclusief bakken expertise die we maar al te graag inzetten om alle verwachtingen te overtreffen.

 

Team work
Menselijke piramides bouwen is voor ons niet het toppunt van samenwerken. Met het hele team de zotste doelen bereiken, is dat wél. Hoe we dat doen? Door kennis te delen en elkaar te helpen. Door elkaar te waarderen en van elke dag een feest te maken. Go team!

 

Fun
Wat krijg je als je aanstekelijk enthousiasme combineert met eeuwige goesting en een stevige dosis humor? Een meer dan aangename werkomgeving die de perfecte broeihaard vormt voor de allerbeste ideeën. (En flauwe mopjes, dat ook)

 

Agility
Ben je nu je uiterste best aan het doen om deze tongtwister minstens 10 keer na elkaar foutloos uit te spreken? Die wil om te kunnen, zit ook in ons. We verleggen onze grenzen en willen het steeds beter doen. Problemen kennen we niet, innovatieve antwoorden wel.

Onze key figures

 

AUSY in België
4 Delivery Centers - Gent, Brussel, Leuven, Hasselt
9 locaties - Leuven (hoofdkantoor), Gent, Brussel (2), Hasselt, Antwerpen, Luik, Bergen, Mont-Saint Guibert
+1900 medewerkers
> € 170 miljoen omzet

AUSY internationaal
48 kantoren in 10 landen - Europa, USA, Azië, XShore
7000 consultants, experten en ingenieurs
€ 650 miljoen omzet

 

 

Jobs
https://www.ausy.be/nl/carriere/jobs?languages=nlContact
Inge Sorel, Business assistant

www.ausy.be

09 259 12 12

Pauline van Pottelsberghelaan 12,

Sint-Denijs-Westrem

inge.sorel@ausy.be

Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie