Ardo

> Companies > Ardo >

Ardo

Ardo is een belangrijke speler in vriesverse groenten, kruiden en fruit. Het verticale integratiemodel van Ardo beheerst de gehele productieketen: van de selectie van zaad tot verpakking en distributie. Ardo's onderscheidende expertise op het gebied van grondstoffen en duurzame verwerking, evenals de flexibele structuur ervan, maakt de ontwikkeling van nieuwe producten mogelijk die voldoen aan de behoeften en trends van de markt.

Ardo telt gem. 3800 medewerkers wereldwijd. Samen staan we in voor een jaarlijkse distributie van zo'n 860.000 ton eindproducten. De hoofdzetel van Ardo is gelegen in Ardooie, daarnaast zijn er nog 3 sites in België: Koolskamp, Kortemark en Geer. In België worden zo'n 1000 medewerkers tewerkgesteld.

Onze organisatie wordt met de jaren internationaler. Vandaag telt Ardo 21 productie- en verpakkingssites in 9 verschillende regio's en verkopen we onze producten in een 100-tal landen. Intussen groeien we verder en zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten wereldwijd.

Ardo biedt ruimte tot zelfontplooiing, interessante projecten, extra opleidingen en aangename collega's. Dit alles in een filevrije omgeving.

ARDO is verkozen tot "onderneming van het jaar 2018". Deze prijs hebben wij in ontvangst mogen nemen door onze visie in duurzaamheid en innovatie, ons internationaal karakter en het feit dat we nog steeds een familieonderneming zijn.

Geprikkeld om voor deze onderneming te werken? Kom langs op onze stand en maak kennis met één van onze HR collega's.

 

 

 

 

JobsContact


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie