Antea Group

> Companies > Antea Group >

Antea Group

Antea Group is een van de grootste en meest toonaangevende studiebureaus van België met vestigingen in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. Onze activiteiten kaderen binnen de sectoren milieu, infrastructuur, water en ruimte en staan garant voor een multidisciplinaire aanpak.

 

Onze missie
Wij willen klanten gidsen naar projecten die relevant zijn in deze steeds veranderende omgeving. Zowel overheden, instellingen als bedrijven doen beroep op de uitgebreide know-how van onze gespecialiseerde medewerkers. Een belangrijke sleutel tot succes is onze projectmatige aanpak. Die bereik je enkel dankzij gemotiveerde medewerkers.


Internationale mogelijkheden
Wist je dat wij ook wereldwijd kantoren hebben? We zijn werkzaam met meer dan 3.300 collega’s actief in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azie. Internationale samenwerking en uitwisseling van kennis is een speerpunt in onze organisatie. Want je kunt elkaar versterken door van elkaar te leren.


Kennis
Kennis speelt een belangrijke rol bij Antea Group. We doen er dan ook alles aan om de vakkennis en vaardigheden van onze medewerkers up to date te houden. Binnen de Antea Group hebben we een divers aanbod aan opleidingen, cursussen en workshops. Of je nu starter bent of senior, specialist of manager: we bieden je een traject op maat. Denk hierbij aan leiderschapsprogramma's voor managers, ontwikkeltrajecten voor jonge medewerkers of verdieping voor teammanagers en projectleiders.


Prima arbeidsvoorwaarden

Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden, niet van werkaanbiedingen. Geleid door een cultuur van empowerment, high performance en samenwerking, moedigen we onze mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties. 

 

Antea Group biedt een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden dat je aan kunt passen aan je eigen wensen. Naast een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een flex income plan, maaltijdcheques, een groeps-en hospitalisatieverzekering, biedt Antea Group onder meer culturele activiteiten, sport op het werk, soep en fruit elke dag


Spreekt dit ook tot jouw verbeelding? Kom dan zeker met ons praten tijdens BECE of bekijk de vacatures op onze website:

https://www.anteagroup.be/be/artikel/vacatures

  

 

Jobs
https://www.anteagroup.be/be/artikel/stageplaats-rioleringsmodellering-hemelwaterplannen-gent


https://www.anteagroup.be/be/artikel/junior-adviseur-rioolmodellering-kantoor-gent

Contact

Marisa Di Marcantonio
Human Capital Lead
Water
+32 (0)477 25 90 07
marisa.dimarcantonio@anteagroup.com


Anna Rylina
Business Development
Anna.rylina@anteagroup.com

Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie