Alpro

> Companies > Alpro >

Alpro

Alpro is dé pionier op het vlak van plantaardige voeding en dranken met name drinks, desserts, plantaardige alternatieven voor yoghurt, room en margarines gemaakt van soja, amandelen, hazelnoten, rijst, haver en kokosnoot.

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en produceert Alpro, op een duurzame manier, gezonde plantaardige producten. De producten zijn niet alleen lekker, maar behouden ook de unieke voedingswaarden van hun natuurlijke ingrediënten.

Alpro’s producten worden gecommercialiseerd onder de namen Alpro® en Provamel®.

Alpro, waarvan de hoofdzetel in België, Gent gevestigd is, telt vandaag meer dan 1100 werknemers in Europa en beschikt over vier productievestigingen in België, Frankrijk, het VK en Nederland. Alpro commercialiseert zijn producten in gans Europa, realiseerde in 2012 een omzet van 506 mio EUR (IFRS) en blijft sterk groeien.

Wil je meer weten bekijk onze website op www.alpro.com

  

Werken bij ons

Als sterk groeiend bedrijf in de voedingssector, zijn we continu geïnteresseerd in Bio-Ingenieurs die in volgende disciplines kunnen ingeschakeld worden: Kwaliteit Productie Procesverbetering Productontwikkeling Technologie ontwikkeling

 

 

 

 

JobsContact

www.alpro.com


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie