Agristo

> Companies > Agristo >

Agristo

Agristo, een dynamische familieonderneming, is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 478.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van 350 miljoen euro. Het ruime assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketten, … dat door een 760 medewerkers vervaardigd wordt in de hoofdzetel te Harelbeke en de productievestigingen te Wielsbeke, Nazareth, Tilburg (Nederland) wordt geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld.

Het is onze ambitie om op een beheerste manier te groeien en om wereldwijd een ijzersterke reputatie op te bouwen van “best of class”. Wij willen dit realiseren door een superieure flexibiliteit, efficiëntie en klantenservice. De basis hiervoor is onze kennis over aardappelen, onze unieke ligging en onze performante productiefaciliteiten. Als familiaal bedrijf blijven eenvoud, gedreven inzet, professionalisme, ondernemerschap en respect ook voor de volgende generaties en voor alle medewerkers de waarden die ons ook in de toekomst moeten blijven leiden.

Werken bij Agristo is kiezen voor een bedrijf in volle groei binnen de sterke voedingssector. En talent met passie kan zeker onze teams verder versterken. Wij bieden je een sterke professionele uitdaging binnen een familiaal bedrijf met een open collegiale sfeer, een duidelijke no-nonsense aanpak en met respect voor jouw work-life balance.

 

 

Werken bij ons

Uiteraard zijn onze verwachtingen per functie iets specifieker, maar dankzij jouw gedreven inzet, professionalisme, ondernemerschap, collegialiteit en respect kom je bij ons al heel ver! Alle jobaanbiedingen en details zijn te vinden op www.agristo.com. Daarnaast bieden wij ruime kansen aan Young Potentials! Naast verdere ontwikkelings- & doorgroeikansen bieden wij elke medewerker een stevig opleidingsprogramma, waarbij we je helemaal onderdompelen in het Agristo-bad en je klaar-stomen voor je uitdagin-g!

 

Interesse?
De smaak al te pakken? Wil u er een flinke patat op geven en een carrière uitbouwen binnen een bloeiende, familiale en internationaal succesvolle onderneming? Proef alvast van onze mogelijkheden op www.agristo.com of neem meteen contact met ons op.

 

 

 

 

Jobs
www.agristo.com


Contact
Agristo Harelbeke: Ann-Sophie Desmet – HRHarelbeke@agristo.com
Agristo Wielsbeke: Ann Desplenter – HRWielsbeke@agristo.com
Agristo Nazareth: Veerle Lefebvre – HRNazareth@agristo.com
Agristo Groep: Evelien Vermandere – HR@agristo.com


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie