Advipro

> Companies > Advipro >

Advipro

Advipro biedt flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector. Onze gespecialiseerde en in-house getrainde ingenieurs worden projectmatig ingezet in hoogtechnologische omgevingen in de life science industrie. Ze ondersteunen onze klanten op vlak van engineering, compliance, kwalificatie, validatie, kwaliteitscontrole en -bewaking.

 


Onze dienstverlening steunt op 4 pijlers:

Testing & Validation
We analyseren, testen en valideren processen, ruimtes en labo’s voor onze klanten in de life science industrie (cleanroommetingen, stoomkwaliteitstesten, temperatuurmapping, microbiële staalname…). Al onze diensten zijn ISO 9001 gecertificeerd.

Consulting & Solutions
Onze kennis en ervaring op vlak van projectmanagement, procesverbetering, benchmarking, training en project engineering stellen we ten dienste van vooraanstaande bedrijven in de farmaceutische industrie.

The GxP Academy
We beschikken over een eigen trainings- en opleidingscentrum met een werkende, volledig uitgeruste cleanroom (tot Grade B met Grade A LAF!) waar niet alleen onze eigen mensen, maar ook medewerkers van onze klanten opgeleid worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde medewerkers die ons A-team willen versterken. Raadpleeg jobs.advipro.be voor een overzicht van onze vacatures


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie