Ablynx

> Bedrijven > Ablynx >

Ablynx

Ablynx is een biofarmaceutische onderneming actief in de ontwikkeling van Nanobodies®, gepatenteerde therapeutische eiwitten gebaseerd op enkel-keten antilichaamfragmenten die de voordelen combineren van medicijnen gebaseerd op conventionele antilichamen en kleine chemische moleculen. Ablynx is toegewijd om nieuwe medicijnen te ontwikkelen die een duidelijk verschil kunnen maken voor de samenleving. De Vennootschap heeft vandaag meer dan 45 programma’s in eigen ontwikkeling en met partners in diverse therapeutische indicaties zoals inflammatie, hematologie, immuno-oncologie, oncologie en ademhalingsziekten. Ablynx heeft overeenkomsten met verscheidene farmaceutische bedrijven waaronder AbbVie, Boehringer Ingelheim, Eddingpharm, Genzyme, Merck & Co., Inc., Merck KGaA, Novartis, Novo Nordisk en Taisho Pharmaceutical. De onderneming is gevestigd in Gent, België. Meer informatie is te vinden www.ablynx.com.

 

Onze strategie

De strategie van Ablynx is om haar unieke Nanobody-technologie te gebruiken voor het ontwikkelen van medicijnen in indicaties met hoge medische nood waarbij Nanobodies een duidelijk voordeel kunnen bieden ten opzichte van bestaande producten en technologieën.

Ablynx past een hybrid model toe waarbij het direct investeert in haar eigen programma’s en waarbij ze ook samenwerkt met farmaceutische partners in alle fases van ontdekking en ontwikkeling. Waar er geschikte kansen zijn, zal Ablynx sommige of alle rechten behouden voor de commercialisatie van haar producten.

 

 

Werken bij ons

Bouw je carrière verder uit door het Ablynx team te vervoegen. Elke dag krijg je de kans om je steentje bij te dragen, om je vaardigheden en ervaring verder te ontplooien, en maak je deel uit van een jonge, snelgroeiende en multiculturele omgeving.

De werkomgeving bij Ablynx is innovatief, gericht en open met een grote mate van zelfstandigheid binnen de functie. Je zal de kans krijgen om te werken met een opmerkelijk wetenschappelijk- en business team en om bij te dragen aan het onderzoek en de ontwikkeling van het nieuwe volgende Nanobody geneesmiddel. Als onderneming streven we ernaar om al onze medewerkers de middelen aan te reiken om hun vaardigheden en ervaringen verder te ontplooien, op elk niveau, en dit in een omgeving en sfeer waar plezier hebben op het werk realiteit is.

Ablynx biedt een ontspannen en toch dynamische omgeving, continue ontwikkeling met competitieve salarissen en voordelen. Bezoek onze vacatures: www.ablynx.com/careers/job-opportunities.


 

 

 

 

 

Jobs
Research Associate Overall
Associate Scientist Overall


Contact
Vicky De Paepe, HR Manager
Ablynx nv
Technologiepark 21
9052 Zwijnaarde
vicky.depaepe@ablynx.com

Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie