3M

> Companies > 3M >

3M

3M is een hoogstaande, gediversifieerde technologische onderneming. 3M biedt innovatieve oplossingen voor heel wat vragen van klanten binnen heel wat sectoren zoals onder andere architectuur en bouw, auto-, boot- en vliegtuigbouw, creatieve communicatie, elektronica, gezondheidszorg, thuis en vrije tijd, productie en industrie, kantoor, veiligheid en beveiliging, nutsbedrijven en telecommunicatie. 3M bestaat reeds meer dan honderd jaar. Doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en creativiteit liggen aan de basis van dit succes.

3M Belgium bvba/sprl heeft een hoofdkantoor met verkoopsverantwoordelijkheid in Diegem, één fabriek in Nivelles, en één scheikundige fabriek met onderzoekslaboratoria in Zwijndrecht.

 

Onze strategie

Wij halen het beste in u naar boven. Bij 3M kunt u al uw technische expertise inzetten om innovatieve, wereldverbeterende oplossingen te creëren. Mogelijk kunt u een bijdrage leveren aan technologieën die zorgen voor duurzaamheid, schone technologie en schoon water. Of u kunt zich richten op nieuwe megatrends in de gezondheidszorg. Of uw energie stoppen in geavanceerde transportmethoden en elektronica, of elke andere sector die u zich maar kunt indenken.

Als u wilt weten wat u kunt bereiken bij 3M, bekijkt u onze mogelijkheden voor ingenieurs en neemt u contact op.

Onze getalenteerde professionals werken in functies als hieronder:

*Ontwikkelingsingenieurs productietechnologie
*Procesingenieurs
*Productingenieurs
*Kwaliteitsingenieurs
*Veiligheidsingenieurs
*Facilitair/onderhoudsingenieurs
*Procesinstrumentatie en controlesystemen
*Design
*Projectmanagement

 

 

 

 

Jobs
https://www.3mbelgie.be/3M/nl_BE/careers-bnl/


Contact
Jobfair


Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie