3M

> Companies > 3M >

3M

 

3M is een hoogstaande, gediversifieerde technologische onderneming. 3M biedt innovatieve oplossingen voor heel wat vragen van klanten binnen heel wat sectoren zoals onder andere architectuur en bouw, auto-, boot- en vliegtuigbouw, creatieve communicatie, elektronica, gezondheidszorg, thuis en vrije tijd, productie en industrie, kantoor, veiligheid en beveiliging, nutsbedrijven en telecommunicatie. 3M bestaat reeds meer dan honderd jaar. Doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en creativiteit liggen aan de basis van dit succes.

3M Belgium bvba/sprl heeft een hoofdkantoor met verkoopsverantwoordelijkheid in Diegem, en een scheikundige fabriek met onderzoekslaboratoria in Zwijndrecht.

Onze strategie
Wij halen het beste in u naar boven. Bij 3M kunt u al uw technische expertise inzetten om innovatieve, wereldverbeterende oplossingen te creëren. Mogelijk kunt u een bijdrage leveren aan technologieën die zorgen voor duurzaamheid, schone technologie en schoon water. Of u kunt zich richten op nieuwe megatrends in de gezondheidszorg. Of uw energie stoppen in geavanceerde transportmethoden en elektronica, of elke andere sector die u zich maar kunt indenken.

Als u wilt weten wat u kunt bereiken bij 3M, bekijkt u onze mogelijkheden via onze carriëre website www.3M.be/careers

Onze getalenteerde professionals komen terecht in volgende functies:

*Procesingenieurs
*Productingenieurs
*Kwaliteitsingenieurs
*Veiligheidsingenieurs
*Facilitair/onderhoudsingenieurs
*Procesinstrumentatie en controlesystemen
*Projectmanagement
*Sales Engineer
*Application Engineer

Terug

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie